☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿



Περί ΛεξΑριθμητικών συμπερασμάτων.

Ο ΛεξΑριθμητικός / ΑριθμοΓραμματικός / ΣυνΑριθμητικός υπολογισμός ανήκει στις μεθόδους αποκωδικοποίησης δεδομένων υλικού πεδίου και Επικοινωνίας επιγείων με τον Εαυτό, με Οδηγούς, Φίλους, Πατέρες και Αδελφούς εκ της Αληθείας. Με το ΣύνΟλον.

Όμως, αυτή η μεταφυσική καθοδήγηση υπάρχει μόνον όταν ερευνά... άνθρωπος κατάλληλος. Εξω-υλικά ευαίσθητος. Και σοβαρός. Όχι επιπόλαιος. Έτσι προκύπτουν σωστά συμπεράσματα. Αρκεί να αποκωδικοποιεί σωστά, κάνοντας χρήση όλων των τρόπων και επαληθεύσεων που έως τότε γνωρίζει -πληθαίνουν με τον χρόνο ενασχόλησης-, λαμβάνοντας υπόψιν του το σύνολο των δεδομένων που εμφανίζονται, και την δική του μεταφυσική πλευρά.

Η ισότητα δύο ή περισσοτέρων λέξεων μονών ή φράσεων, σημαίνει ότι έχουν κάποια σχέση ή ότι ταυτίζονται απόλυτα, δεν σημαίνει πάντοτε κυριολεκτική απόλυτη ταύτισή τους, με την έννοια ή τις έννοιες της κάθε λέξης που κατανοούμε με πρώτη ανάγνωση σήμερα. Ούτε έχουμε κάποιο "ασφαλές" συμπέρασμα πάνω στο εκάστοτε μελετώμενο θέμα.

Για να βρούμε ακριβείς σχέσεις, χρειάζεται περαιτέρω αποκωδικοποίηση. Πολλές ισότητες άγουσες στο ίδιο "λεπτομερές", ειδικό συμπέρασμα με διαφορετικούς τρόπους, και με άλλα λόγια, λένε πολλά: τα λένε, όλα.

Οι ισότητες σε κάθετη σειρά ακολουθίας αυξόντων αριθμών, για παράδειγμα:
101 = _ _ _ ...
102 = _ _ _ ...
103 = _ _ _ ...
104 = _ _ _ ...
λέξεων και φράσεων νοηματικής σχέσης μεταξύ τους, οδηγούν σε ασφαλές συμπέρασμα ειδικά εάν υπάρχει και "δείκτης"/οδηγός, μία ακριβής ισότης στην ομάδα αυτή. Συνήθως, έτσι δίδονται ΣΩΣΤΕΣ απαντήσεις ερωτήσεων που σκεπτόμαστε εκείνη τη στιγμή, αν πρέπει να δοθούν. Υπολογίζεται η λέξη/φράση που έρχεται στο μυαλό, ερώτηση ή απάντηση ή απλή... δήλωση, και το άθροισμα είναι ίσο ή και κοντινό με την απάντηση η οποία αποδεικνύεται σωστή. Αυτά συμβαίνουν στην περίπτωση που υπάρχει πλούσιο αρχείο, αλλιώς φυσικά, δεν βγαίνει τίποτα.

Για τις Ιερές λέξεις, έτερον ζήτημα.

Παλιγγίνης Ελευθέριος - Ίκαρος Ελευθερεύς


(Αρχή συντάξεως 11:02,

λήξη 11:20. 
Αμφότερες ενδείξεις 2:2)

- - - - - - - - - -

Κλεις εσθ η Διάκρισις.
Και η Δόμησις διακριτών ζητηματικών αρχείων.
Μετά εστιάσεως θεματικής.
Ουχί ομού πάντα.
Αρχής γενομένης εκ καθέτου σειράς Αριθμών,
Εκ της Μονάδος, μετά σημείου ισότητος.
1 = Α = ...
2 = Β = ...
...

Ακολούθως, ημείς δίδομεν λέξεις και φράσεις
Ινα διερευνείτε ευχερεστέρως και ταχίστως
.

~ΠΥΘΑΓΟΡΗC~

- - - - - - - - - -
11 Μαρτίου 2010, 11:33 π.μ.

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 

1 σχόλιο:

  1. Να εστιάζετε θεματικά -στο θέμα που διερευνάτε-, με συγκέντρωση, και... με την εξάσκηση βγαίνουν όλες οι πληροφορίες. Όλες όμως. Έχω πειραματιστεί με πολλά.
    14 Μαρτίου 2010 στις 6:10 π.μ.

    Οι ισότητες με βάση πρόσθεση των αξιών των γραμμάτων είναι ένας τρόπος αποκωδικοποίησης, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ισχύουν ως κυριολεξία υλικού πεδίου όλες. Χρειάζονται επαληθεύσεις και επί πλέον αναλύσεις. Για να βρεις που υπάρχει κυριολεξία, πού μεταφορά, πού αναφέρεται στο υλικό πεδίο, πού σε άλλα πεδία. Πού υπάρχουν Συμβολισμοί. Πού είναι Επικοινωνία. Είναι ακατανόητο ζήτημα για όσους δεν ασχολούνται σοβαρά αλλά κάνουν επιφανειακή ''μπακαλίστικη''(αναγραμματισμός του ''καμπαλιστική'') προσέγγιση.
    30 Μαρτίου 2010 στις 10:46 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ