☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿




Προς θεούσες και θεοφοβούμενους

Θα πρέπει να ερευνήσετε οι ίδιοι εάν ισχύουν αυτά που διαδίδετε, κωμικά ή μη, και να μην τα αναπαράγετε τυφλά και άκριτα επειδή εμπιστεύεστε την κατ'εσάς ''ιερή'' ή αξιόπιστη πηγή. Έτσι δεν διαφέρετε απο τους εβραίους και μουσουλμάνους, οι οποίοι κάνουν το ίδιο με εσάς -επαναλαμβάνουν παπαγαλιστί ανοήτως ό,τι λέει το ιερατείο τους-, κάτι που σημαίνει οτι εσείς οι ίδιοι εάν βρισκόσασταν αλλού, θεοφοβούμενοι και θεούσες θα ήσαστε, όμως άλλης θρησκείας.


Βγαίνει ένας παλαβός και φτιάχνει την τάδε ιστορία -για παράδειγμα ''ο Άγιος Νεκτάριος βαπτίζει και παντρεύει μετά θάνατον στη Ρουμανία'', έχει διαδοθεί και αυτό-, ή ''o Πορφύριος επισκεύασε το APOLLO 13'', και ο άλλος ο λογικός υποτίθεται, πρέπει να θεωρήσει αυτό το αχαρακτήριστο αποτέλεσμα αρρωστημένης διανοητικής λειτουργίας ως μία πραγματικότητα, και να την διαδίδει λέγοντας και σε άλλους ''αυτή είναι η δύναμη της πίστης''.


Έτσι διαδίδονται παλαβομάρες απο... λογικούς κατα τα άλλα -θέματα- ανθρώπους, που με αυτόν τον τρόπο θεωρούν οτι... ''επικυρώνουν'' την πίστη τους. Για τέτοια εγωιστικά όντα μιλάμε -εγωισμός = ανοησία πρωτίστως, μην ξεχνιόμαστε-, που δεν ελέγχουν ούτε εξετάζουν αν ευσταθεί λογικά αυτό που άκουσαν και διαδίδουν, ... γιατι ''πίστη'', κατά το ξερό τους το κεφάλι, ίσον ευπιστία δηλαδή εμπιστοσύνη ''της ανοησίας''.


Έτσι όμως, υποβιβάζουν και Θεό και Άνθρωπο. Διότι υποτιμούν τον Νου (ΔιάΝοια).

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ