☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿




Περί της Ταυτίσεως των Ονομάτων "Θεός", "Ζευς", "Δίας", "Γιαχβέ"
ή, καλύτερα,
Περί τύπων του ιδίου Ονόματος για το Θείον

Προκειμένου να αρχίσουν να φωτίζονται όντως οι άνθρωποι πρέπει πρωτίστως να συντονιστούν με παλμοδονήσεις - συχνότητες Ι-ΔΙΟ-Φυίας, αλήθειας, αγάπης, χαράς και ΕΥδαιμονίας, είναι απαραίτητο να πάψουν να είναι τυλιγμένοι σε δεσμά που τους διατηρούν φοβικούς, αγχωμένους και επιτιθέμενους στο ΣύνΟλον.
Θα πρέπει να ηττηθούν ψεύδος, φόβος, κακία. Απο όπου κι αν προέρχονται.

 
Πάρα πολλοί οι οποίοι χαρακτηρίζονται απο ακατανίκητη διανοητική και ψυχολογική / συναισθηματική επιρροή και δέσμευση σε οριοθετημένο υποδεέστερο σκεπτικό της απάτης, αναλώνονται μέσω κειμένων (βιβλίων, άρθρων) και λόγων τους σε ευτελή προπαγάνδα απλοϊκής σκέψης ενεργώντες εναντίον Θείων Ονομάτων, βασιζόμενοι σε επιφανειακές προσεγγίσεις φόβου και καλυπτόμενου δογματισμού, και μισαλλοδοξίας (πχ "ο Θεός των Εβραίων, άρα εχθρός") αγνοώντες ή ξεχνώντες οτι όλα τα Ονόματα για το Θείον, όλων των θρησκευτικών προσεγγίσεων, είναι η λέξη ΘΕΟΣ, ο ΖΕΥΣ - ΔΙΑΣ, μεταγραμμένη, σε άλλη διάλεκτο (αναλυτικό σκεπτικό και τεκμηρίωση παρακάτω).

H επίθεση σε Ονόματα Θείου, και η δυσφήμισή τους, αποτελεί Ύβριν προς τον Μέγιστο Ήλιο του ΣυνΌλου Θείου. Και την επίθεση αυτή, αργά ή γρήγορα ακολουθεί η Νέμεσις και η Άτη.

Για αρχή ας επισημανθούν ορισμένα βασικά... 

Όλα τα Ονόματα Θεών 
είναι Ονόματα του ΣυνΌλου Θείου, 
που ΣυνΑποτελείται 
απο όλα τα Αστέρια που βλέπετε 
και που δεν βλέπετε 
και τις Ψυχές και τα Πνεύματά τους, 
είναι ο Μεγαλύτερος Ήλιος 
που μπορείτε να φανταστείτε, 
και που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Ο "Γιαχβέ", έτσι ολογράφως, είναι ο "Ιακχβέ", δηλ. ο "Ίακχος" των Παγκοσμίων HELLηνικών (Ελληνικών - Ηλιακών) Μυστηρίων, ο "Βάκχος", ο Διόνυσος. Ενώ στην συμπτυγμένη μορφή του που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα, δηλ. ως "ΤετραΓράμματον", είναι "ΓΧΒΧ" , ή "YHWH".

Δηλ. το "ΓXBX" είναι μεταγραφή, σε άλλη διάλεκτο και άλλη γραφή - κωδικοποίηση, για αντικατάσταση των Ονομάτων "ΖΕΥΣ" και "ΔΙΑΣ". Είναι γνωστό άλλωστε, οτι κάποιοι οι οποίοι φοβούνταν να προφέρουν το Αληθές Όνομα -το οποίο έλεγαν και έγραφαν και "ΤετραΓράμματον" έτσι ελληνικά-, φοβούνταν τον ΘΕΟ ΔΙΑ για κάποιο λόγο, και γι' αυτό έκαναν αντικατάσταση και αντιστοιχία των τεσσάρων γραμμάτων του Ονοματος "Δίας" και "Ζευς", με την επανα-κωδικοποίηση "ΓΧΒΧ". Δηλ. την επέλεξαν, διότι όπως φαίνεται παρακάτω, υπάρχει στον ΔιάΝουν, την ΘεοΝόα του ΣυνΌλου Θείου.

Μετά οι δημιουργοί του ισλαμισμού μετέγραψαν το "ΓΧΒΧ" σε "ΑΛΑΧ", που είναι πάλι 4 ήχοι, (άσχετα εάν οι Έλληνες και ευρωπαίοι το γράφουμε με 2 Λ, "Αλλάχ" και "Allah", οι ήχοι είναι 4, δηλ. ΑΛΑΧ).

ΘΕΟΣ και ΔΙΑΣ / ΖΕΥΣ λοιπόν,
αλλά και ΓΧΒΧ και ΑΛΛΑΧ,
είναι η ίδια λέξη σε άλλη διάλεκτο,
εξ αιτίας άλλης προφοράς και γραφής. 

Οι διάφοροι συγγραφείς 
και οι πολλοί "πληροφοριοδότες" συγγραφέων
που το παίζουν φωτισμένοι και Ελληνίζοντες,
αποδεικνύονται αστοιχείωτοι
ακόμη και στα αυτονόητα.
Όχι επειδή δεν γνωρίζουν,
αλλά επειδή δεν μπορούν να ΔΙΑκρίνουν, 
να αξιολογήσουν 
-τί ισχύει απο αυτά που... γνωρίζουν να έχουν λεχθεί/γραφεί-, 
και να ΣυνΘέσουν σωστά.   

ΤετραΓράμματον, γαρ,
και έχουμε σε ισχύ :

=> ΘΕΟΣ
=> ΘΙΟΣ (Θιός, Θείος)
=> ΔΕΟΣ (Δεός => δέος, θαυμασμός για το θείο)
=> ΔΙΟΣ (Δίος που στα Ομηρικά σημαίνει Θείος, θεϊκός)
=> ΔΕΥΣ
=> ΖΕΥΣ, ΖΕΑΟ, ΙΕΥΣ (κλικ για παράδειγμα)
=> ΖΙAO (το Z ασθενές, με j, το λεγόμενο jιόντ απο τους φιλολόγους),
και ο τύπος του Ονόματος κατέληξε γνωστότερος μόνο ως ΙΑΟ)

Οι ήχοι του Ονόματος του Θεού ΔΙΟΣ,
φαίνονται να έχουν υποστεί την μεγαλύτερη αλλαγή / επανακωδικοποίηση,
στα σημεία επιπέδων που γίνονται:
=> ΓΧΒΧ
=> ΑΛΑΧ

(Εκτός αυτών, που προκύπτουν απο κείμενα σε χειρόγραφα και επιγραφές -γλωσσολογικά, ιστορικά και αρχαιολογικά δεδομένα-, για όσους ασχολούνται με λεξαριθμητικές αποκωδικοποιήσεις, υπάρχει και αθροιστική ισότης/ταύτιση, των Ονομάτων ΖΕΥΣ, ΔΙΑΣ, ΓΙΑΧΒΕ, ΑΛΛΑΧ και άλλων. Η οποία απο μόνη της αποτελεί απόδειξη. Για αυτήν, θα γίνει ανανέωση της σελίδας αργότερα.)

Σε όλες τις γλώσσες, ο ΘΕΟΣ λέγεται και σημερα, ΔΙΑΣ / ΖΕΥΣ,
που όπως σημειώθηκε είναι το ίδιο.

To "ο ΣΔΕΥΣ"
"του ΔΙΟΣ", λοιπόν,
έγινε σε όλη τη Γη:

• DEUS ("Ντέους" <=> "Δέους", λατινικά "Θεός")
• DIO ("Ντίο" <=> "Δίο", ιταλικά "Θεός")
• DIEU ("Ντιέ" <=> "Διέ", γαλλικά "Θεός"
-οι Γάλλοι με το διάσημο
"mon dieu",
"μον ντιέ" <=> "μον Διέ",
παρ' ό,τι είναι χριστιανοί,
αντί ''Θεέ μου", λένε "Δία μου",
που ως αποδεικνύεται, είναι το ίδιο-)
• DIA ("Ντια" <=> "Δια" ιρλανδικά "Θεός")
• DIOS ("Ντιός" <=> "Διός", ισπανικά "Θεός")
• DIOSA ("Ντιόζα <=> "Διόσα", ισπανικά Θεά)

κ.α'

Tο όνομα "Γιαχβέ" όταν ανήκε σε πολυθεϊστικό πάνθεον των εβραίων, αρχαιότατα, πριν τους... μπει η ιδέα εγωϊστικού μονοθεισμού, εθεωρείτο θεός των βουνών και των κεραυνών, ό,τι ακριβώς δηλ. είναι για εμάς ο Δίας-Ζευς (Κεραύνιος, Ολύμπιος).

Το κακό με τους θρησκόληπτους που πάντοτε είναι ρηχά προσεγγίζοντες, είναι ο εγωϊσμός, η κακία, η απλοϊκότητα σκέψης, και η ανεπάρκεια πρωτογενούς πληροφόρησης (διαβάζουν ελάχιστα πέρα απο τους "μαζοποιητές" τους) -αυτά πολώνουν το Θείον αρνητικά, στο σκεπτικό τους, και στις δοξασίες τους-, με την αρνητικότητα, το κακόβουλον να βρίσκεται ακριβώς εκεί, και όχι στο Όνομα του Θείου.

Είδαμε λοιπόν, οτι τα Ονόματα "Θεός", "Δίας - Ζεύς" και "Γιαχβέ", είναι ουσιαστικά το ίδιο, σε επίπεδο Εννοιών του Μεγίστου Ηλίου του ΣυνΌλου Θείου.

Όμως πέραν αυτών υπάρχουν νόες που κατεβάζουν "σκιές" των Εννοιών αυτών, των Ονομάτων, απο το Θείο επίπεδο στο οποίο ανήκουν, στο δικό τους επίπεδο, κάνοντας μία αντιγραφή κακής και πολύ υποδεέστερης ποιότητας. Πρακτικά, ισχυρίζονται οτι είναι το "χ" Ύψιστο Όνομα, ενώ δεν είναι, έχοντας απλώς αντιγράψει ένα κέλυφος, σε αρκετά επίπεδα του αστρικού και κατώτερου αιθερικού.

Ο Διός (Θεός) είναι ΟΛΟΙ, "τα ράσα με τα μούσια" όμως, και οι θεοφοβούμενοι, έχουν θεοποιήσει το εγώ τους. Και τα εγώ άλλων. Λεπτή (?) διαφορά...

Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος επιτίθεται σε έναν κακόβουλο που ψευδεπίγραφα χρησιμοποιεί Θείο Όνομα, θα πρέπει να έχει απόλυτα ξεκάθαρο εντός του, και να το διευκρινίζει σε όλους όσους απευθύνεται, οτι επιτίθεται στο αντίγραφο, και όχι στο Θείο Όνομα. 

Δεν Υβρίζουμε ούτε δυσφημίζουμε τα Ονόματα, γιατι υπάρχει "επιστροφή" άμεση, απο το ΣύνΟλον Θείον, που το εκλαμβάνει ως επίθεση σε Εκείνο, πρωτίστως επειδή ο επιτιθέμενος δεν έχει ξεκάθαρο εντός του τί κάνει (όλοι είμαστε ο Θεός σε διαφορετικό καθρέφτη, αλλά αυτοτιμωρούμαστε κιόλας).

Όχι "ο κακός Γιαχβέ" λοιπόν, και "ο κακός Δίας" (διαδίδο
νται και τα δύο απο διαφορετικούς), αλλά "ο κακός που υποδύεται τον Γιαχβέ" και "τον Δία". 
 


(25 Δεκ. 2010,
12:21
μεσημβρία.)

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς 
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩

✩∞ΚΡΣ∞✩

✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 


3 σχόλια:

  1. Ναι.Δίας και Αλλάχ είναι ο ίδιος.Τι λες ρε Βόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ χαίρε. Είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος μέ τήν λεπτότητα καί τόν διασάφηση τών κειμένων σου. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα σημεία στά οποία αντίκειμαι καί θά ήθελα τήν άποψή σου επί αυτών. (Α) Αναφερόμενος στό όνομα τού "θεού"τών εβραίων , τό όνομα αυτό μόνο ηχητικά πλησιάζει (ελλάχιστα) τήν εβραϊκή προφορική διάλλεκτο ώστε νά αποδόση τήν έννοιά του, καί όσον αφορά γραφικώς ουδεμία σχέση έχει μέ τήν εβραϊκή γραφή. Η λέξις είναι (άν μπορώ νά χρησιμοποιήσω τήν έκφραση) δήλαδή Ελληνικοποιημένα εβραϊκά. μέ αυτό έχοντας κατά νού, δέν είναι δυνατόν εκπτωτικά -όπως γράφεις- από νά τό κάνης νά τό κάνης νά τό κάνης καί εντέλλει νά τό καταλλήξης στόν ΘΕΟΝ ΜΑΣ !!!!! ΜΈ ΤΌ ΊΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΌ δεν ΔΎΝΑΣΑΙ νά κωδικοποιημένα νά καί νά μία λέξη οποιασδήποτε γλώσσης μεταγλωτισμένης καί εφηρμοσμένης στά μέτρα μιάς άλλης!!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Καί στήν προκειμένη περίπτωση, η λέξις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . (Β) Κατά τήν άποψή σου ποιός νομίζεις ότι "κρύβεται"πίσω από τήν λέξη ;; καί (Γ) Συμφωνώ μαζί σου ότι η ευσέβεια είναι μέγιστο αγαθό. Όμως στήν προκειμένη περίπτωση ΔΕΝ προκειται περί ασέβειας σέ κάποια αφηρημένη Συμπαντική Δύναμη, αλλά σέ < δύναμη < ΔΥΝΑΣΤΟΥ> καί επανηλειμμένως ως ΕΧΘΡΟΥ τής ΕΛΛΑΔΟΣ καί τών ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!! Είναι γνωστότατο δέ ότι αναμένεται η επιστροφή τού Γεννήτωρός μας ΔΙΟΣ τού ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ καί τών λοιπων Θεών μας μέ σκοπό ΟΧΙ "συνδιαλλέξεως" αλλά μάχης πρός επαναπόκτηση τής Κυριαρχίας καί τής διαπαντός παραμονής των <>!!! Αναμένεται δέ καί η προσωπική μας εμπλοκή στήν ενάντια αυτήν δύναμη ή τών δυνάμεών αυτής. Μήπως κατά τήν γνώμη σου θά έπρεπε νά συμπριφερθούμε στόν επί 3000 χρόνων π.χ. καί 1700 χρόνων μ.χ. δυνάστη καί καταστροφέα ΕΛΛΑΔΟΣ καί ΕΛΛΗΝΩΝ, σκεπτόμενοι (όπως γράφεις) τήν "επιστροφή"από τό σκεπτόμενοι τήν Νεμέσην καί τήν Άττην; Δέν αδικήσαμε εμείς τό πνεύμα αυτό (όποιο καί άν είναι -κατ'εσέ-τό όνομά του). Ευγένεια εν όψη πολέμου δέν ηφίσταται. Εάν ΔΕΝ στραφούμε κατά τού επί χιλιετηρήδες δυνάστου μας μέ κάθε τρόπο, η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΝΗΘΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ <> ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τήν ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ μέ τούς ΓΕΝΝΗΤΩΡΕΣ ΜΑΣ και ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    Σέ ευχαριστώ γιά τήν υπομονή σου καί περιμένω τήν απάντησή σου. Ελλανιος Ζευς Αφυπνισις Ελλανιων Ημιθεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι τό ανωτέρω κείμενο γιά άγνωστους λόγους αναρτήθηκε ελλειπέστατο μέ λέξεις καί φράσεις πού έχουν αφαιρεθεί. Θά προσπαθήσω νά τό επαναρτήσω ελπίζοντας στό καλλίτερο Ελλανιος Ζευς Αφυπνισις Ελλανιων Ημιθεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ