☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿





ΦιλοΣοφικός ΔιαΛογισμός
Αργώ και Γοργώ


"ΔιαΛογισμός"
σημαίνει Θείος Λογισμός, 
Θεία Σκέψη, 
κυριολεκτικά.
Υψηλή Σκέψη. 

Ύπατο ΔιαΝοητικό.

Δεν σημαίνει αυτό που προπαγανδίζουν οι βάρβαροι, και οι "Έλληνες" μαθητές τους, -που έγιναν αυτόκλητοι "διδάσκαλοι" της κακιάς ώρας- έχοντας εγκλωβίσει το -εν δυνάμει μα εν ύπνω- Ύπατο Ελληνικό διανοητικό των πολλών.

Eάν οι Πνευματικές μέθοδοι όπως είναι διαδεδομένες σήμερα -όλες οι ... διαπλεκόμενες, παντού στην Γη-, ήταν σωστές, η Ανθρωπότητα στο σύ
νολό της θα είχε φτάσει σε Θεία επίπεδα. Δεν θα ήταν αυτό... που καθένας βλέπει. Δεν θα ήταν παντού προσωπικότητες χαμηλής υποστάθμης, ποιότητας υπεδάφους και "πιστοί ιθαγενείς" που τους εξαπατούν με τρυκ και τεχνολογία τα μέλη διεφθαρμένων ανίερων "ιερ"ατείων.

Συμπέρασμα είναι, οτι έχουν "επιζήσει" για τους πολλούς -μέσα απο όλα τα "λαγούμια" και τις "αδελφότητες"- μόνο κατώτερες μέθοδοι, ανάπτυξης κρυφού (;) εγωϊσμού, και καταπολέμησης του Θείου Εαυτού.

Συνεπώς, όσοι εννοούμε,
και όσοι θα εννοήσουν στο μέλλον,
πρέπει να κινούμαστε διαρκώς
προς Αποκατάστασιν των πραγμάτων.


Ας απελευθερωθού
ν και διοχετευτούν λοιπόν, τα εξής...

Ο λεγόμενος σήμερα "ΔιαΛογισμός" είναι μόνο ένα πρώτο επίπεδο, αρχικού κατώτερου σταδίου, ενώ ο ΦιλοΣοφικός ΔιαΛογισμός είναι σε όλα τα άνω επίπεδα, του Πυρήνος και των Ουρανών Αιθέρος.

Καίτοι ο λεγόμενος σήμερα "ΔιαΛογισμός" είναι προαπαιτούμενος και αποτελεί προϋπόθεση για τον ΦιλοΣοφικό, είναι απλώς και μόνο αποχαύνωση εάν κάποιος εγκλωβιστεί και παραμείνει σε αυτόν όπως διδάσκεται απο τους βαρβάρους -που μέσα στην ανοησία και την άγνοιά τους "λιβανίζουν" και έχουν θεοποιήσει ανθρώπους όπως τον "Σάϊ Μάπα", τον "Δαλάϊ Κλάμα" και αναλόγους-, και δεν περάσει στον ΦιλοΣοφικό ΔιαΛογισμό, που είναι ο όντως ΔιαΛογισμός.

Στην καλύτερη περίπτωση το Σπείρωμα μένει στο Ηλιακό Πλέγμα (κοιλιά) και την ΚαρΔιά, χωρίς να πάει παραπάνω έντονα και δυνατά, αλλά πάει άτονα και ανόητα ==> μάταια. Αναποτελεσματικά.

Αντί για ανωφερή (ανοδικό) καταρράκτη γιγαντιαίας διαμέτρου, ρέει... κατωφερές (καθοδικό) νερό απο... ποτηράκι (ανάλυσης ούρων, που αρμόζει και στην ηλικία των περισσότερων αυτοαποκαλούμενων "δασκάλων", αλλά και στην γενικότερη παρακμή και των μικρότερω
ν).

Ο λεγόμενος σήμερα "ΔιαΛογισμός", είναι κατάσταση χαλάρωσης, ενώ ο ΦιλοΣοφικός ΔιαΛογισμός, κατάσταση έντασης, ισχύος, και αποκωδικοποίησης, διεύρυνσης και ανόδου.

Άλλως,
Αργώ και Γοργώ.


Αυτές οι δύο καταστάσεις/φάσεις πρέπει να εναλλάσσονται,
προκειμένου να αναπτύσσεται ο εγκέφαλος, ώστε να "περιπλοκο-πολυπλοκαίνει" υγιώς κατά την διεύρυνσή του.

Η Γοργώ είναι Ήλιος, οι Όφεις / Ακτίνες / Κλωστές αφορούν στον Μίτο. Κάθε Έννοια "γίνεται" Ήλιος και εκπέμπει άπειρες Ακτίνες, σε άπειρα σημεία, στην άκρη κάθε μίας υπάρχει άλλη Έννοια που είναι άλλος Ήλιος, κ.ο.κ. Και όλα αυτά γίνονται οραματικά και διαισθητικά και ακαριαία. Ούκουν περνάμε αυτόματα απο την μία Έννοια, εν Αιθέρι, εν Πνεύματι, σε άλλες ΔιαΣυνΔεόμενες, και μετά απο πολλές επαναλήψεις, έχουμε την ΣύνΘεσιν.


ΦιλοΣοφικό ΔιαΛογισμό, δυστυχώς, δεν μπορούν να ασκήσουν / εφαρμόσουν  όσοι δεν έχουν κατανοήσει επαρκώς τον Ελληνικό (Ηλιακό) Κώδικα (τις διαλέκτους) και τις μεταλλάξεις του, όπως οι πολλοί ινδουϊστές και βουδιστές, και λοιποί γνωστοί για την ενασχόλησή τους με τον λεγόμενο σήμερα "ΔιαΛογισμό", που ως σημειώθηκε είναι μόνο μία πρώτη φάση της διαδικασίας, λειψή και ανάπηρη χωρίς το ΦιλοΣοφικό μέρος.

Αυτός είναι ο λόγος που ο τόπος έχει γεμίσει εγωϊστικά ζωάκια που το παίζουν πνευματικοί "δάσκαλοι": Επειδή έχουν πάρει τις μυήσεις απο βαρβάρους, μη Έλληνες αλλά και μη γνώστες της Ελληνικής που δεν κατέχουν τον ΦιλοΣοφικό ΔιαΛογισμό συνεπώς και οι διδασκαλίες τους είναι κατώτερες, περνούν βέβαια ενεργοποιήσεις κέντρων και Σπειρώματος, εφόσον έχουν φτάσει σε επίπεδο τέτοιο στα ενεργειακά τους σώματα, μα ο εγκέφαλός τους ως εκδηλώνεται στην ύλη είναι ανεπαρκής να εν-νοήσει, πόσο μάλλον να δείξει την οδό σε άλλους για ΘείαΝοητική (ΔιαΝοητική) ανάπτυξη.

Δεν μπορούν να κάνουν κάποιον Θεό,
σε αυτή την εκδήλωσή του,
αφού ο Θεός αφορά στο Ύπατο ΔιαΝοητικό,
το οποίο εκείνοι δεν ασκούν.
Και όποιος δεν είναι Δαήμων,
ΕΥΔαίμων, Θεός, Άρχων Φωτός,
παραμένει υπόδουλος της ύλης,
ό,τι και αν νομίζει
μέσα στην διανοητική του ανεπάρκεια,
οτι ο ίδιος είναι.

Όλοι αυτοί οι "καβαλήσαντες την κάλαμον" εν είδει -και αντί- Πηγάσου, δεν έχουν πραγματική σχέση με τον Ελληνισμό και την ΔιάΝοια (την ΘεοΝόα, τον ΔιάΝουν), αλλά διασπείρουν ανοησίες κρυφών εγωισμών, κενολογούν στην καλύτερη περίπτωση -πάραυτα πάντα έχουν "γλείφτες" γύρω τους, "νεροκουβαλητές" και "βαστάζους", "αυλικούς" και γελοίους διαφημιστές (άλλα ζωάκια αυτά, που παρασύρου
ν και άλλους), όσους έχουν εντυπωσιάσει και ελέγχουν παροδικά ή μόνιμα-, μιλώντας πάντα για τον κατώτερο εαυτό τους -εμφανιζόμενοι σαν ενδιαφερόμενοι για τα επαγγελματικά/οικονομικά των άλλων, για το... υλικό μέλλον τους, προσανατολίζοντάς τους εγωϊστικά, και κατά τα άλλα μιλούν για Αγάπη σε όλους, ενώ ΔιάΝοια και Σοφία δεν υπάρχουν στην θεματολογία τους, δηλ. καμμία σχέση με Στέμμα και πάνω απο το Στέμμα-, και όπως ειναι δασκαλεμένοι απο άλλους, πάντα τονίζουν οτι τάχα εκείνοι είναι οι μόνοι κατάλληλοι και άξιοι εμπιστοσύνης, αφου πρέπει να... "ξεπουλήσουν".

Όντες αστοιχείωτοι στα όντως Υψηλά θέματα Ελληνισμού, εν τούτοις το παίζουν και... Ιεροφάντες, άξιοι μυητές (ΜυστΑγωγοί) τρίτων, ...στην πραγματικότητα ανάξιοι ακόμη και για τον εαυτό τους, δημιουργώντας προβλήματα και σύγχυση στους άλλους, υποβιβάζοντάς τους με την ανάμιξή τους, και οπισθοδρομώντας το ΣύνΟλον.

Ανάξιοι
προδότες του Εαυτού,
άπειροι ·
(και α-πυροι, χωρίς πυρ)
μα για να πάνε Μπροστά και Επάνω
οι καλοπροαίρετοι και άξιοι,
ως Ελληνισμός και Ανθρωπότητα,
πρέπει να αναπτυχθεί ΔΙΑκριση.


Δεν εμπιστευόμαστε όποιον... λέει.
Όλοι λένε.
Πρέπει και να αποδεικνύουν.

Αυτά σχετικά με τον όντως ΔιαΛογισμό, ο οποίος περιλαμβάνει σε βάθος γνώση της Ελληνικής, κωδικοποιήσεων και αποκωδικοποιήσεων, σε αντιδιαστολή με τον... υποτιθέμενο... "διαλογισμό" -του πρώτου σταδίου και της ρηχότητας- των κατά φαντασίαν "διδασκάλων" του βάρβαρου εγωϊσμού τους και του "λαγουμιού" (στοάς) τους, της δομής που τους "έχρισε"
κάνοντάς τους ανόητα ψώνια και κερδοσκόπους, και το χειρότερο:
υποβαθμιστές Όλων.


(7η Ιαν 2011
05:50
και
5:55 απόγευμα)

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩

✩∞ΚΡΣ∞✩

✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 

2 σχόλια:

  1. αυτο το άρθρο δεν βλεπω να εχει λόγο υπάρξης. το να κατακρίνεις χωρίς να φωτίζεις τον σωστό κατ εσε δρόμο θυμίζει κκε. θελεις να βοηθήσεις με αυτό το άρυρο? ανέφερε τι ειναι ο φιλοσοφικός διαλογισμός, πως πετυχαίνεται και πως να ξεκινησει κανεις... ΦΩΤΙΣΕ και όχι απλα ΑΣΤΡΑΨΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικά απάντηση στο σχολιο μου ούτε κατα διάνοια. παψτε να φράφετε για να γραφετε πια...

      Διαγραφή

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ