☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿




ΔιαΛογισμός 
 
Βασικά Σημεία ΠυροΔότησης
Έσω Εστίασης
και Έξω Διάχυσης
Εαυτού

Τα πράγματα είναι απλά.

ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ.

Σημείο Πρώτο.
Είναι επιβεβλημένο να λάβετε την σωστή στάση, και όχι μόνο αυτό, αλλά και να μονιμοποιηθείτε σε αυτήν - και εκτός διαλογισμού. Ει δυνατόν να κάθεστε πάντα έτσι

Θα πρέπει να επιλέξετε μία απο τις προτεινόμενες, και η πλέον κατάλληλη, είναι η απλή οκλαδόν, με δεδομένη την σπονδυλική στήλη όσο το δυνατόν πιο ίσια. Πάντα μπορείτε να βρείτε πολλές σε βιβλία και ιστοσελίδες.

Το βασικό ζητούμενο εδώ, είναι να συνηθίσει το μυοσκελετικό σύστημα και πριν αυτό συμβεί δεν θα μπορείτε να χαλαρώνετε στην στάση αυτή, να εισέρχεστε σε ονειρικές και οραματικές καταστάσεις και να προοδεύετε ΔιαΛογιστικά, γιατι αφ ενός μεν θα πονάτε, αφ ετέρου δε, θα χαλάει η στάση -θα "φεύγουν" ("ξεκλειδ
ώνουν") τα πόδια ή θα σας ενοχλούν διάφορα- και θα απογοητεύεστε. Έτσι δεν θα προχωρήσετε ποτέ στον ΔιαΛογισμό, αλλά κάθε φορά που ξεκινάτε, την ίδια μέρα θα τα παρατάτε (σύνηθες). 

Προκειμένου λοιπόν να επιτύχετε εξοικείωση με την στάση αυτή, ο ευκολότερος τρόπος είναι να διαβάζετε τα πάντα καθιστοί σε στάση οκλαδόν και αν είναι εφικτό αρχικά με την πλάτη στον τοίχο. Εγώ το πέτυχα διαβάζοντας όλα μου τα βιβλία έτσι, ακόμη κάνοντας συνεχώς χρήση και του λάπτοπ. Ώσπου, μια μέρα κατάλαβα οτι πλέον δεν πονάει το μυοσκελετικό μου σύστημα, ούτε και χάνω πλέον την στάση, αντιθέτως, μου αρέσει να κάθομαι πάντοτε έτσι. Το πιθανότερο είναι, να κάθομαι έτσι και τώρα.

Έχετε Γνώσιν οτι αφού επιτευχθεί μονιμοποίηση της στάσης, τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Γι' αυτό είναι ίσως και το δυσκολότερο σκέλος της... επιχείρησης.

Σημείο Δεύτερο.
Οι στάσεις χεριών, παλάμης-δακτύλων, οι ιερές χειρονομίες ή μούντρας.


Βασική χειρονομία είναι ο σε κάθε χέρι σχηματισμός κύκλου με δείκτη και αντίχειρα ενώ τα άλλα τρία δάκτυλα είναι ανοιχτά και τα χέρια τοποθετημένα πάνω στους μηρούς ή τα γόνατα. 

"Πάντοτε" μπορείτε να βρείτε άλλες χειρονομίες σε βιβλία και ιστοσελίδες. Προσωπικά προτιμώ διαφορετικές ιερές χειρονομίες, mudras του Medicine Budda που όμως είναι αρκετά άγνωστες εδώ, πολύ ισχυρές αλλά πολύπλοκες για να τις περιγράψω και να τις θυμάστε.

Σημείο Τρίτο.
Η γλώσσα θα πρέπει να είναι υψωμένη και να ακουμπά το μαλακό πίσω μέρος του Ουρανίσκου. Έτσι αποκαθίσταται μία σημαντική σύνδεση -αντιληπτή έντονα ηλεκτρικά και ως γαργάλημα απο ένα σημείο και μετά- και περνούν ευκολότερα οι ενέργειες του Λαιμού, της Καρδιάς και των κάτω Κέντρων, στον Εγκέφαλο. Και του Εγκεφάλου προς τα κάτω. Αρχικά αυτή η τοποθέτηση της γλώσσας πονάει και γαργαλάει, αλλά σιγά σιγά συνηθίζεις.

Σημείο Τέταρτο.
Κατά τις εισπνοές και εκπνοές σας μπορείτε να κάνετε χρήση ήχων, συλλαβών και φράσεων, μάντραμ- όπως το OOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMM -που είναι ελληνικότατο και είναι απο το "όμμα", το (τρίτο)μάτι- και άλλων που θα βρείτε σε βιβλία και ιστοσελίδες και διαφορετικών που θα σας παραχωρηθούν απο τους Αδελφούς στην πορεία-.

Σημείο Πέμπτο.
Και σημαντικότερο, που μπορείτε να εφαρμόζετε ανά πάσα στιγμή και χωρίς τα προηγούμενα (χωρίς κατάλληλη στάση, ιερή χειρονομία, θέση γλώσσας, ήχους/λέξεις). Βέβαια συνθετικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, αλλά αν δεν έχεις συνηθίσει όλα τα παραπάνω δεν μπορείς να τα πράξεις μαζί.

Η εστίαση στην Καρδιά,
και στο Tρίτο Mάτι -με τα δύο φυσικά μάτια να πιέζουν προς τα επάνω για να το δουν-

και η "παρακολούθηση" των εισπνοών και εκπνοών σας. Ενασχόληση με την σπονδυλική σας στήλη, το Σκήπτρο του Κηρυκείου, καθώς και τις ιδιότητες, ενέργειες και ποιότητες των 7 κυρίων ενεργειακών κέντρων, ένα προς ένα.

Θα πρέπει να "ταξιδεύετε" αργά με την αναπνοή και την ενέργειά της, οραματιζόμενοι και ενεργοποιώντας το πρώτο κέντρο, το κατώτερο, μέχρι το ανώτερο της Κορυφής... -και ανεβαίνοντας και άλλο για να βρείτε νέα κέντρα :)-

Τι ιδιότητες και ποιότητες αντιλαμβάνεστε όταν εστιάζετε στην καρδιά ή περνάτε απο αυτήν, και τι όταν είστε στον εγκέφαλο ή περνάτε απο αυτόν και τα διαφορετικά μέρη του;

Έτσι, όσο περισσότερο ασχολείστε με την Καρδιά σας, και με τον Νου, με το Τρίτο σας Μάτι, με το Στέμμα, τις περιοχές πάνω απο το Κεφάλι και γενικώς τα Ανώτερα μέρη σας, αποκαθιστώντας και ενισχύοντας ΔιαΖεύξεις παλαιές και δημιουργώντας νέες -που μάλιστα δεν αφορούν μόνον εσάς αλλά όλη την Ανθρωπότητα και τις Οντότητες και το ΣύνΟλον, τον Μέγιστο Ήλιο, θα βλέπετε καθαρότερα, θα παίρνετε οδηγίες λεπτομερέστερες, και ολοένα και περισσότερο θα ΑπΕλευθερώνεστε και θα ΑυτοΣυνειδητοΠοιείστε. Λαμβάνοντας συνεχώς και Ανώτερη ποιότητα Φωτός και ενεργοπληροφορίας.

Με τις πληροφορίες αυτές, και άλλες που μπορείς να βρεις, είσαι ΕΣΥ Δάσκαλος του Εαυτού Σου, με την υποστήριξη των Αδελφών, χωρίς λάθη ανθρώπινων "μυητικών γραμμών". Ο κάθε αυτοαποκαλούμενος "δάσκαλος", δεν έχει να πει τίποτε πέραν, απο όσα έχω συγκεντρώσει εδώ και όσα εσύ μπορείς να βρεις, μπορεί βεβαίως να σε δεσμεύσει στην προσωπική του νοοτροπία -αντί της Προσωπικής σου Ελευθερίας της Αμιγούς και Ανόθευτης που προτείνω- και να σε γεμίσει με δικά του λάθη, καθώς και λάθη -"συμβόλαια", "προγράμματα", εγωισμούς- των ανθρώπων που κληρονόμησε. Και δεν είμαστε εδώ για να πάμε πίσω και κάτω, αλλά είμαστε εδώ για να πάμε μπροστά και πά
νω.

Αντί να αναζητάτε αυτοκλήτους "δασκάλους" -τι εγωισμό και ποια σκοπιμότητα άραγε κρύβει η υιοθέτηση και χρήση του όρου-, αναγνωρίστε τον αληθινό Διδάσκαλο εντός σας. Μόνο εμπιστευόμενοι τον Εαυτό σας χτυπάτε τις αδυναμίες σας και ΕνΙσχύεστε, και όχι υποτασσόμενοι σε τρίτους, και στους εγωϊσμούς τους, που κοιτάνε πώς να σας ρουφήξουν και να σας δέσουν στο (κ)άρμα τους, περνώντας σας την νοοτροπία του ελεγχόμενου και κατώτερου "μαθητή". Σε ποια εποχή ζούμε; Απλώς, δεν έχετε Συνειδητοποιήσει ποιοι πραγματικά Είστε.

ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ,
ΔΙΑΝΟΙΑ, ΔΙΑΝΟΙΑ, ΔΙΑΝΟΙΑ,
ΔΙΑΖΕΥΞΙΣ...
ΕΝΕΡΓΩΣΙΣ...
ΟΜΟΔΡΑΣΙΣ...

 
OO OO OO OO OO OO OO O  

ΜMΜ ΜΜΜ ΜΜΜ AΑΑ
OO OO OO OO OO OO OO O  

MΜΜ ΜΜΜ ΜΜΜ AΑΑ
OO OO OO OO OO OO OO O  

MΜΜ ΜΜΜ ΜΜΜ ΑΑA
ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ (ΠΥΡΗΝΟΣ), ΕΞΕΡΧΟΥ
ΠρωτΕκδηλώσου, ή Μονιμοποίησε και Ενίσχυσε την Παρουσία Σου
ΔιαΦώτισον Πάντας...
Προστάτευσον και Οδήγει Ορθώς...

- - - - - - - - -
Παλιγγίνης Ελευθέριος - Ίκαρος Ελευθερεύς
και Αδελφοί Φωτός.

[Πρώτη κοινοποίηση
στο FaceBook, 
5 Φεβ. 2010,
7:11 πρωί,
και εδώ
16 Δεκ. 2010,
5:55 (πρωί)]

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ