☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿




ΒΟΑΒ
(2012)  
.B IB'

Aνεξάρτητα απο το αν θα γίνει κάποια ξαφνική μεγαλειώδης θετική αλλαγή το χρονικό σημείο που λέγεται -όπως απότομη φώτιση κάποιων ή όλων, τροπή της ύλης σε ενέργεια, απαλλαγή απο την ύλη, έλευση/εμφάνιση των Αδελφών, κ.α'.-, απλά και μόνο η διάδοση της πληροφορίας και η βεβαιότητα οτι τότε θα γίνουν αυτά, έχει κάνει πολλούς να εστιάσουν στο Πνεύμα. Κάτι που αποδίδει ήδη καρπούς, σε πλανητικό επίπεδο ως γνωρίζετε.

Άλλωστε, και απότομα να μην γίνει κάτι, συνεπώς να ισχύσουν μόνο τα κλασικά και αναμενόμενα προ θεωριών και επιμονής Φυλάκων και Οδηγών για το 2012 -κύκλος 26,000 ετών συν εισχώρηση για τα καλά στον Υδροχόο-, έχουμε ήδη την βέβαιη είσοδο του ηλιακού συστήματος σε επιπλέον φως, σίγουρα έχουμε αρχίσει ήδη να κατακλυζόμαστε απο επιπλέον ενέργεια και περισσότερες οντότητες που θα οδηγήσουν σε πρόοδο και φώτιση.  

Προσωπικά πιστεύω οτι όντως επιχειρείται κάτι "απότομο", έχουν εκκινηθεί διαδικασίες, έχουν σημειωθεί αλλαγές με αντιληπτούς "σταθμούς", συνεπώς μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς οτι έχει δρομολογηθεί. Μα είναι νωρίς για να μιλήσουμε περί επιτυχίας ή αποτυχίας του εγχειρήματος, της ΑΠΟΤΟΜΗΣ αλλαγής. Η σταδιακή αργή αλλαγή είναι δεδομένη, και όλοι οι ενδιαφερόμενοι... και μη, την παρατηρούμε. 

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩

✩∞ΚΡΣ∞✩

✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ