☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿




Ορισμός του Προβλήματος και Σημεία Εστίασης

Το πρόβλημα έχει την εναρχή (έναρξή) του, στο οτι το κρατίδιο αυτό έχει ιδρυθεί μετεπαναστατικά απο τις "Μεγάλες Δυνάμεις", Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι το ελέγχουν ως σήμερα, και επειδή προσπαθούν να επικρατήσουν οι μεν ή οι δε απόλυτα -και ορισμένοι άλλοι που μπήκαν στο παιχνίδι μετά-, έχουν οι Έλληνες προβλήματα.

Πρέπει να "ξεθεμελιωθεί" -κάτι που δεν είναι δύσκολο αφού πάντα ήταν κακοφτιαγμένο- και να στηθεί στη θέση του κάτι ΕΛΛΗΝΙΚΟ όντως, και εννοείται σε άλλες βάσεις Δικαίου και χωρίς προνόμια κάποιου "ιερ"ατείου. Ούτε παπαδίστικου ούτε εβραϊκού ούτε αρχαιοελληνικού ούτε ό,τιδήποτε.

Χωρίς άρθρα του Συντάγματος να προδίδουν μεσαιωνική / προπολεμική "θεοκρατία" των βαρβάρων, χωρίς αγιασμούς, χωρίς θρησκευτικές ορκωμοσίες -είδαμε άλλωστε πόσο εμποδίζει ο όρκος ψεύδη και προδοσίες-, χωρίς αναρτημένες εικόνες σε κάθε δημόσια υπηρεσία, χωρίς τους αρχιπαπάδες "επισήμους" και πρώτη μούρη σε κάθε εκδήλωση, χωρίς τίποτα τέτοιο απογοητευτικό και της πλάκας μαζί.

Η διαφθορά ξεκινά απο κατώτερες θεωρίες και νοοτροπίες. Eίναι απαράδεκτο κάποια θρησκευτική θεωρία που κανονικά είναι προσωπική υπόθεση του κάθε ανθρώπου, να θεωρείται "κρατική" και να γίνεται "Καθεστώς" και μάστιγα το "ιερ"ατείο της. Για να πείθουν οι Κυβερνητικοί τους "πιστούς" οτι είναι δικοί τους, και έτσι να έχουν ισχυρότερο ρεύμα οπαδών.

Ωραίες τακτικές, απο ανοήτους για ανοήτους. Κάποτε πρέπει να γίνει κατανοητό οτι εν μέρει οι αρχιπαπάδες νομιμοποιούν στο μυαλό των χριστιανών, τις κυβερνήσεις. Με την συμμετοχή τους στις ορκωμοσίες και λοιπές εμπλοκές τους. Είναι το "μυστικιστικό" μέρος των Κυβερνητικών, για να δεσμεύουν τον λαό συναισθηματικά / ψυχολογικά / φοβικά αφ' ενός, και να τον αποχαυνώνουν με κατώτερες θεωρίες αφ' ετέρου.

Η όποια -και όποτε- νέα Κρατική δομή θα πρέπει να βασίζεται στην Λογική, παράλληλα στην Ανώτερη Έμπνευση, το Όντως Πνεύμα, στον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, και να προωθεί τις αρχαίες ελληνικές διαλέκτους, και τα αρχαία ελληνικά κείμενα

Όχι όπως σήμερα που έχουμε υπερ - προωθημένο τον χριστιανισμό, την χειρότερη απομίμηση Ελληνισμού που θα μπορούσε να κάνει και ο "τελευταίος" βάρβαρος, που αφήνει τους ανθρώπους στην ρηχότητα και την απλοϊκότητα σκέψης χωρίς να τους οδηγεί στον Πυρήνα.

Τα "Μυστήρια" των χριστιανών -αλήθεια, γιατί τα λένε "Μυστήρια", αφού κατηγορούν τα Ελευσίνια και τα Καβείρια Μυστήρια για parties κακοδαιμονίων, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούν κύριους όρους τους όπως "Όσιος", "Άγιος" και "Χριστός" που ήταν βαθμοί Μύησης, αλλά θα μου πείτε "ποιος τα ξέρει αυτά" (εδώ θα επανέλθω για τεκμηρίωση)- είναι απλώς "θεατρικά" τυπικά, ούτε ενεργοποιούν τον εγκέφαλο για να έχει ο άνθρωπος διανοητική διεύρυνση, ούτε τον Οδηγό στο δεξί ημισφαίριο. Κάτι που θα έπρεπε να κάνει η Βάπτιση όπως έκανε κάποτε. 

Αλλάζεις λίγο το όνομα, το κάνεις πχ "Ελληνική Συμπολιτεία" ή "Ηνωμένες Πολιτείες Ελλάδος" -κάθε Νομός και Πολιτεία, ή χωρίζεις αλλιώς "διαμερίσματα", έτσι έχεις και αυτόματη αποκέντρωση και ανάπτυξη- και είσαι άλλο Νομικό και διεθνές "πρόσωπο" και δεν έχεις ούτε χρέη, ούτε δεσμεύσεις απο υπογραφές των κάφρων, και αναπτύσσεσαι τεχνολογικά και επιστημονικά, και Πολιτισμικά. Είσαι άλλος, ενώ είσαι ο ίδιος. 

Oι σημερινοί πολιτικοί να χάσουν τα πολιτικά τους δικαιώματα -όλοι είναι επικίνδυνοι γιατι βασίζουν μέγα μέρος της πολιτικής τους στο ψεύδος, την απάτη και τις σχέσεις εξάρτησης, είναι δηλ. κακοήθεις, αυτό είναι απόλυτα απαράδεκτο- να πάνε όλοι "σπίτι τους", να ελεγθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία και το πόθεν έσχες, να κοπούν οι υπέρογκες συντάξεις πολιτικών (παίρνει μέχρι και η Μιμή ως χήρα Αντρέα) και όσοι πρέπει να εκτίσουν την ποινή που τους αναλογεί. 

Οι πολιτικές φάρες που έχουν ανακατευτεί ως τώρα στις κυβερνήσεις απο την ίδρυση του νεοελληνικού κρατιδίου μετεπαναστατικά (1827 "πες" 30), να φορολογηθούν βαριά. Και ειδικά κάποια ονόματα που είναι γνωστά για την υποτέλειά τους σε Ευρωπαίους ή Αμερικάνους και για τις ρεμούλες τους, να δημευτούν όλα όσα έχουν. 

Στον "Κινέζο" του Eυρώ και των Ιμίων, να μείνει ένα τετραγωνικό μέτρο να κάθεται σε μία καρέκλα ο ίδιος, και ένα δίπλα για να κάθεται η Δάφνη. Και πολλά τους είναι 2 τ.μ.


Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ