☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿




Περί "Μαγείας" και "Μεταφυσικής"

Εκείνο το οποίο λέγεται και "Μαγεία"
-αποδιδόμενο και με πολλούς άλλους ορισμούς και περιγραφές-,
είναι:

σύνολο γνώσεων και τεχνoλογιών για χρήση Οντοτήτων (επιγείων ενύλων) εκ του υλικού πεδίου προς το Πνευματικό / Αληθές πεδίο,

και

μέθοδοι:

- Διαχείρισης, Συγκέντρωσης, Συντονισμού, Ρύθμισης της Ενέργειας, και Σκέψης (υλοποίησης/πραγμάτωσης),

- Άρσεως των Πυλών

- Δυνατότητας Επικοινωνίας/Συντονισμού και ΣυνΕργασίας με Οντότητες μη υλικού πεδίου, ετεροδιαστασιακές, ετεροπλανητικές, και ετεροσυμπαντικές:
με Νόες "Καλού" (αλλά) και "κακού" -για την δική μας αντίληψη-.

Έχει αποκτήσει κατά καιρούς πολλά ονόματα και... "διανομές" ανά την Γη, πολλές εκ των οποίων δεν είναι προσβάσιμες σήμερα, είτε δεν υφίστανται κατόπιν καταστροφών, καταλήγοντας σήμερα στα χέρια των πολλών ανθρώπων σε ελάχιστες μορφές, κατόπιν αλλαγών, προσθαφαιρέσεων και υποβαθμίσεων, υπό "μανδύαν" -περίβλημα, καβούκι που απαιτεί θραύσιμο !!!- που συνήθως ανήκει σε Αδελφότητες οι περισσότερες εκ των οποίων είναι καθόλα ή εν μέρει σκοτεινές, εξ αρχής ή ... εξ αιτίας επεμβάσεων σκοτεινών, και προσωρινών "ηττών" -αδράνειας και εστίασης "αλλού"- των φωτεινών.

Τα ονόματα για τις Οντότητες/Πνεύματα κλπ, είναι άλλα παρεφθαρμένα, ή... μεταλλαγμένα, χαρακτηριστικών που εμείς σήμερα αναγνωρίζουμε ως Ελληνο-Αιγυπτιακά, και άλλα νεότερα. Όλα, επιδεχόμενα κατά βούλησιν αλλαγών, και πειραματισμών προς αλλαγήν πολικοτήτων και αποκατάστασιν αρχικών μορφών. Τροποποιήσεως "προσευχών", κωδικών, τυπικών, αναλόγως ΕμπνΕΥσΕΩΣ προς επίτευξιν θετικών αποτελεσμάτων.

Σχετικά με τα βιβλία "Mαγείας", ισχύει οτι δίνουν κάποιες ιδέες / οδηγίες των οποίων μπορεί να κάνει χρήση κάποιος, προκειμένου να έρθει σε επαφή με την δική του μεταφυσική πλευρά. Όμως δεν είναι σωστά τα αναφερόμενα στο σύνολό τους. Γράφονται και πολλά μη-ισχύοντα και υπερβολές. Μαζί με κωδικοποιήσεις και συμβολισμούς που δεν μπορεί να... ''ξεκλειδώσει'' καθένας.

Αντίθετα απ' όσα ισχυρίζονται καλογερόπαπες, θεούσες και θεοφοβούμενοι, η Αλήθεια είναι οτι οι Οντότητες δεν μπορούν να... κάνουν κάποιον άνθρωπο κακό, αν δεν είναι κακός. Αντίστοιχα δεν μπορούν να κάνουν κάποιον άνθρωπο καλό, εάν δεν είναι καλός. Με την ενασχόληση με την μεταφυσική, αυτό που ΕΙΝΑΙ ο καθένας βγαίνει, ενεργοποιείται. Ξυπνά ο ''Μεταφυσικός Εαυτός'' και οι Οντότητες με τις οποίες αυτός συνδεόταν πάντοτε, βεβαίως στο παρελθόν αυτό συνέβαινε λιγότερο ή και καθόλου αντιληπτά. Eπί πλέον, οι Καλοί ανεξαρτήτως θεωρητικού υποβάθρου (πεποιθήσεων, ιδεολογίας, φιλοσοφίας, θρησκείας) έχουν Ισχυρή Προστασία / Φύλαξη που δεν επιτρέπει εμπλοκές με την αρνητική πλευρά. Αυτή είναι ισχυρή δικλείδα ασφαλείας.

Βέβαια με μία απλή ανάγνωση ή με αμέτρητες απλές αναγνώσεις, τα κείμενα αυτά δεν οδηγούν σε κάποιο αποτέλεσμα, ούτε καλό ούτε κακό. Εκτός εάν είναι κάποιος ήδη ψυχολογικά διαταραγμένος και τον χειροτερέψουν. Δηλαδή ίσως δεν είναι για όλους.

Ένας διαταραγμένος, μπορεί με την ανάγνωση να επηρεαστεί και να βλέπει ''κακοδαίμονες''. Αλλά εκείνος σε αυτήν την περίπτωση δεν βλέπει αληθινούς ''κακοδαίμονες'', αλλά φανταστικούς, ούτε ευθύνεται το ''χ'' ή ''ψ'' βιβλίο. Ευθύνεται η διαταραχή του, που θα μπορούσε να πυροδοτηθεί και απο κάποια ταινία ή απο ορισμένα λόγια παπάδων ή απο την μέσα σε εκκλησία θέαση αναπαράστασης της ''κόλασης'' σε τοιχογραφίες/''αγιο''γραφίες με το τέρας-''διάβολο'' να τρώει τους ''κολασμένους'', ή απο την ανάγνωση θρησκευτικών κειμένων που αναφέρονται και σε ''(κακο)δαιμόνια'' και απο άλλα παρόμοια θεάματα, ακούσματα, διαβάσματα.

Εάν κάποιος θέλει το Καλό και την προστασία του κάθε συνανθρώπου και την τιμωρία όσων έχουν κάνει κακό για απονομή δικαιοσύνης, τότε δεν τον αγγίζει τίποτα, μόνον οι εγωιστές και όσοι έχουν κακία εντός τους, ή επιθυμούν το κακό του άλλου προς δικό τους κέρδος (πχ να του πάρουν τη θέση, επαγγελματική ή άλλη), έχουν κάτι να φοβούνται απο την μεταφυσική.

Ούτως ή άλλως, όλοι οι άνθρωποι έχουν μεταφυσική ''εμπλοκή'' και με το Καλό και με το κακό, είτε το γνωρίζουν είτε δεν το γνωρίζουν, ακόμη και οταν θεωρούν τις οντότητες ανύπαρκτες και φανταστικές. Δεν αντιλαμβάνονται οτι οι μεταφυσικές οντότητες τους περνάνε σκέψεις, όμως κάθε φορά που οιοσδήποτε κάνει μία κακή σκέψη ή πράξη, έχει κερδίσει ένας ''κακοδαίμων'', ακόμη και αν ο άνθρωπος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με μεταφυσική. Αντίστοιχα κάθε φορά που ο άνθρωπος σκέπτεται θετικά, έχει κερδίσει μια θετική Οντότητα. Επιδρούν στην καθημερινή ζωή του ακόμη και εάν κάποιος δεν τους βλέπει και δεν τους ακούει.

Καλλιεργώντας φόβο με φήμες δογματιστών οτι αυτές οι ασχολίες είναι επικίνδυνες ακόμη και πληροφοριακά / ερευνητικά, ή και με τον πολυφορεμένο ''Φόβο Θεού'', δημιουργούνται αρνητικοί ενεργειακοί συντονισμοί και έτσι έλκονται οι αρνητικές οντότητες, συνεπώς εκείνος ο οποίος φοβάται, εμπλέκεται σε εκείνα που θέλει να αποφύγει. Ενώ με το να ασχοληθεί κάποιος, και να τις αντιλαμβάνεται λεπτομερώς πλέον, μαζί με τις διαφορές τους, γνωρίζει και πώς να τις αντιμετωπίζει, και τις πρακτικές, μεθόδους και ''πολιτικές'' τους, δηλαδή νικά ευκολότερα τις αρνητικές. Αρκεί να γνωρίζει με ποιές Οντότητες πρέπει να "συνομιλεί", και να αλληλεπιδρά -Καλές- και ποιές πρέπει να περιφρονεί -κακές-.


- - - - - - - -
✩Z =))=IΦI=((= S✩
✩☿∞Ι∞Κ∞Α∞Ρ∞Ο∞Σ∞☿✩
✩☿∞Ε∞Λ∞Ε∞Υ∞Θ∞Ε∞Ρ∞Ε∞Υ∞Σ∞☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩Z =))=IΦI=((= S✩
- - - - - - - - 
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩

✩∞ΚΡΣ∞✩

✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 


1 σχόλιο:

  1. Παραλλήλως ισχύει οτι όλοι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πτυχές της "Μαγείας", όμως περιγράφοντας και ονομάζοντάς τις διαφορετικά, με λέξεις συμβατές με εκείνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ