☿☤
☠✖
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✖☠
☤☿




Περί της του Ανθρώπου Ακρεοφαγίας 

Όλες οι αρχαίες πηγές συμφωνούν πως οι άνθρωποι αρχικά ήταν φυτοφάγοι και ως εκ τούτου και οι προσφορές προς τους θεούς ήταν προσφορές φυτών μόνον, μα όταν... "κάκιασαν" έγιναν κρεοφάγοι εξ αιτίας εκβαρβαρισμού τους.

Αυτό παραδόξως έχει μείνει μέχρι και στην... "παλαιά διαθήκη". Oι "πρωτόπλαστοι" τρώνε μονο καρπούς απο δέντρα. Δεν τρώνε τα ζώα που ζουν μαζί τους (!). 

Πολύ αργότερα, μετά την εκδίωξη απο τον "Παράδεισο", ο "Άβελ" που κάνει προσφορές φυτών είναι ο καλός, ενώ ο "Κάιν" που αναφέρεται να είναι ο πρώτος άνθρωπος που κάνει ζωοθυσία, σκοτώνει και τον πρώτο-τον αδερφό του :P. "Ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του", που λένε. 

Τότε άρχισαν να σκοτώνουν ζώα, για να τα καταναλώνουν και να τα θυσιάζουν στους θεούς. Οι πλέον ανόητοι και παραδομένοι σε κακοδαίμονες "πέρασαν στην επόμενη φάση" -και δεν πρόκειται για reality-, θυσίαζαν και ανθρώπους.

Στα Μυστήρια και σε όλες τις ιεροπραξίες αρχικά δεν γίνονταν ζωοθυσίες αλλά μόνον προσφορές φυτών. Για τον Τριπτόλεμο μάλιστα αναφέρεται οτι όταν απαιτήθηκε να ανανεώσει τα Μυστήρια, κατήργησε την κρεοφαγία και ζωοθυσία διότι οι άνθρωποι είχαν εκτραπεί κατ' αυτόν τον τρόπο, και αποκατέστησε την φυτοφαγία και τις προσφορές φυτών. Μα πολυ αργότερα οι άνθρωποι στην πλειονότητά τους ξαναέγιναν κρεοφάγοι εως και την καθ' ημάς "αρχαιότητα" και τις ημέρες μας. 

Με απλά λογάκια, 
οι Νόες που εξελίσσουν τους ανθρώπους,
κάθε φορά που περιοδικά επεμβαίνουν 
για να τους επαναθέσουν σε Τάξη,
μεταξύ άλλων που κάνουν
τους κόβουν και το κρέας.

Όσοι θεωρείτε οτι έχετε πνευματικές επιτεύξεις όντες κρεοφάγοι, να γνωρίζετε οτι θα είχατε πολλές περισσότερες όντες φυτοφάγοι. 12:34

(28 Ιαν. 2010, 17:00
και 26 Σεπτ. 2010, 12:34)

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿Z =))=IΦI=((= S☿✩

(Υ.Γ.: παρακαλούνται οι αντιγραφείς 
να παραπέμπουν στην σελίδα 
που βρίσκουν κάθε κείμενο
διότι γίνονται ανανεώσεις) 

2 σχόλια:

  1. (θα φορτσάρω για να ξαναβρω και τις πηγές μου για αυτά. όχι για την Π.Δ. φυσικά. για τα δικά μας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια δηλαδη ο Χιτλερ που ηταν χορτοφαγος ηταν φωτεινος νους και εξελιξε την ανθρωποτητα? ενταξει κι εγω ημουν μεχρι φετος χορτοφαγος εδω και 6 χρονια αλλα απο τοτε που ακουσα απο καποιον που κοντευε να πεθανει απο ρευματοειδη αρθριτιδα οτι την σταματησε με την διατροφη του d'adamo τοτε νερωσα το κρασι μου και ειδικα τωρα που εχω μικρα παιδια. Ο καθενας μπορει να οριζει τον εαυτο του ομως στην περιπτωση μικρων παιδιων μηπως κανουμε ολεθρια λαθη?δεν μπορει καποιος να μεγαλωνει παιδια χωρις γαλα,τυρι,αυγα κι εστω λιγο ασπρο κρεας ....ειδικα αν εισαι Ο ομαδα που ειναι η αρχαιοτερη πριν ο ανθρωπος ειχε αρχισει να καλλιεργει τοτε επιβαλλεται το κρεας εστω και σπανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε, ρωτήστε, προτείvετε:

(Εγκεφαλικά Ημισφαίρια
& Συμβολή Ευθειών το Κέντρο)

(επισκέψεις απο 13 Ιαν. 2011)

(ΑΠΟ 8 ΝΟΕ. 2010)

free counters

CLICK ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ